Hoe te doen om spieren op te bouwen ?

Hoe te doen om spieren op te bouwen ?

Uitvoeren sprinto, zwemmen, lange afstanden of klim gewicht, sporters besteden meer energie dan de gemiddelde persoon en hun lichaam behoefte aan extra voedingsstoffen om te herstellen van intense activiteit. Proteïnen (eiwitten) spelen een belangrijke rol in de voeding van de sporters omdat ze helpen bij het herstel en de versterking van de spieren. Snel hyperproteic diëten zijn populair onder de sporters, vooral degenen die willen mrsavi beter bepaald door Stas. Terwijl eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw van spiermassa, meer betekent niet beter.

Een dieet hoog in eiwitten

Een dieet hoog in eiwittenBetekent niet automatisch, en een bepaalde lijn. Bij het bepalen van de behoeften van atleten eiwit is het belangrijk om te overwegen de gehele voeding van een sporter. In een periode van rust en activiteiten, de eiwitten vertegenwoordigen ongeveer 10 % van de totale energie die gebruikt wordt door de atleet. De rest van de energie, koolhydraten en vetten. Atleten die gevoed worden respectievelijk in beide van deze voedingsstoffen, in het einde, minder gebruik van eiwitten voor de productie van energie van de mensen met hyperproteinemia macht. Dus, eiwit supplementen dienen te beschermen smalle lichaamsgewicht. Voor het behoud van de spieren, die een sporter moet er ook voor zorgen dat de vraag naar koolhydraten en masona, niet alleen in eiwitten.

De consumptie van hoge kwaliteit eiwit (in eieren, zuivel of soja) onmiddellijk na het sporten of gewoon eiwit of koolhydraten, verbetert de aanmaak van spieren, de Duur en de intensiteit van de activiteiten, alsmede factoren, als het over eiwitbehoefte bij Atleten, die van belang zijn voor het uithoudingsvermogen (hardlopers, wielrenners, zwemmers) als een regel, meer eiwitten voor energie, terwijl atleten die waarde hechten aan macht (sprinter, disashi atletiek), als een regel, minder eiwit dat gebruikt wordt voor de productie van energie, maar het wordt al gebruikt voor de ontwikkeling van de spiermassa.

Met de verdere opleiding

Met de verdere opleidingVanwege dit, zijn de atleten die macht wat meer eiwit nodig. “Ze hebben behoefte aan eiwitten, die het grootste in de eerste fase van de training, toen de overname van grote spieren,” zegt sport diëtist Kelly Rossi. van de efficiency van het lichaam gebruikt de eiwitten toeneemt, dus niet eiwit, Hoewel de behoeften van de sporters in eiwitten hoger dan degenen die niet uit te oefenen, ze zijn niet zo groot, hoe veel, hoe vaak heeft de indruk.

Er is zoiets als de anabolic window. Tijdens deze periode alle voedingsstoffen uit het voedsel worden opgenomen beter en sneller, en niet “op voorraad en om ervoor te zorgen dat de behoeften van de spieren. Maar je moet niet eten tot verzadiging, niets goeds zal het niet zijn. Maar een paar hapjes onmiddellijk na de training, en dit is onnodig. Vergeet niet om te eten van koolhydraten, weet je al wat te doen. U kunt eten van pap of cornflakes, bananen, brood met brood of rijst.

Als uw belangrijkste doel is om spieren op te bouwen snel, je kunt zelfs gebruik maken van zogenaamde snelle koolhydraten stimuleren de productie van het hormoon insuline, wat belangrijk is voor een goede rekenkracht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *