Upsize behandeling van de droge huid

hoe de behandeling van de droge huid

in de herfst en het Upsize voorjaar, een scherpe daling van de omgevingstemperatuur, ander klimaat, die een aanzienlijke invloed op de conditie en gezondheid van de ouderen, echter. In deze periode is voor een bijzonder ernstig probleem. het is bekend dat oudere mensen zijn zich zeer bewust van het weer te veranderen. Dit Upsize kan leiden tot stotteren en schade aan de menselijke gezondheid, die van invloed is op de conditie van de huid. Hoe om zich te ontdoen van overmatige droogheid

Droge huid eiwit Upsize thuis?

Droge huid eiwit tegen wat te doen voor de droge huid thuis?
Droog de huid niet alleen van buiten maar van binnen ook moeten Upsize worden aangepakt. Elke dag een voldoende hoeveelheid vloeistof te starten. Dit betekent niet dat thee, soep, etc., en het gázmentesített water. Dagelijks het waterpeil ten minste 1,5 liter water moet worden. Van droge huid voedingsstoffen als een effectieve gezichtsmasker thuis Upsize.

0,5 eetlepel. honing, 2 eetlepels plantaardige olie toe en meng met een paar Upsize van de dooiers. Het mengsel goed gemengd is en iets opgewarmd, en sommige lagen in 5 minuten pauze, met het gezicht naar boven.Na 20 minuten, spoel af met Upsize warm water( niet heet of koud!).
een eetlepel kwark gemengd met een theelepel honing( vloeistof, damp of warmte in een waterbad).U kunt het toevoegen van een eetlepel Upsize warme melk.

Breng het masker op een kwart van een uur, en dan afspoelen met warm water. in gelijke hoeveelheden meng de kaas, melk, wortelsap en olijfolie. Elk onderdeel is een homogene suspensie wordt gemengd en toegepast een Upsize dikke laag voor 15 minuten. Na elke wasbeurt met warm water, en in het gezicht van de kubus kan worden gewreven.

 

Wat kan ik doen om ervoor te crème? Crème-masker is een van de meest voedzaam en gemakkelijk van arcmassz. Handig voor elke leeftijd. Een positief Upsize effect te bereiken van de belangrijkste is dat het regelmatig maakt. Eten en bleken naast hydraterende functies.
Droge huid crème is geschikt voor het percentage lichaamsvet. Heel goed, als je woont in het huis.

de toepassing van crème, voor cosmetische Upsize doeleinden: de eenvoudigste manier is gebruik te maken van crème aan op een gereinigd gezicht( het vermijden van de ogen), hals en borst gedurende 15-30 minuten. Afspoelen met warm water en wrijf met een zachte doek.
een goede hydraterende en anti-aging is een combinatie van zure room en nieuwe aardappelen in de vorm van puree.

het Upsize van invloed op onze jonge huid

 

het dagelijkse gebruik van het water van invloed op onze jonge huidEen Half Kopje zure room sap genoeg voor twee kleine aardappelen. Het masker verhit gedurende 20 minuten op te warmen. Warm water gehouden na het wassen. Upsize In een van de oude recepten voor de droge huid masker meng room en gist.1 pakje gist zure sap cream, de consistentie van een mengsel van granen, medium dichtheid.

Dit masker is niet meer dan een uur en de helft van mensen te houden. De huid na het aanbrengen flexibeler, sneller en beter reageren op Upsize veranderingen. Belangrijk voeding tips Gebruik van Water voor droge huid houden uw huid gezond en mooi, niet alleen extern maar ook intern. Daarom is het belangrijk om te leiden van een gezonde levensstijl en de juiste voeding.

normalisatie moet beginnen met de vloeistof verbruik Hoeveelheid per dag minstens 1,5 liter, met een maximum van 2 liter medium fysieke activiteit. Gewoon zuiver water, in aanmerking genomen. Als je niet van de geur, en voeg Upsize vervolgens het citroensap – het bevat.

Vitamine c kan een verfrissende cocktail in 1 liter water, de helft van een citroen( u kunt snijd het dun, en voor het onderdrukken van de rechterkant, kunt u net knijp het sap) 2 eetlepels van de honing.Opgemerkt moet worden dat de honing lost sneller op in warm water.
u dient toe te voegen meer voedingsmiddelen die “anti-aging” effect van de Upsize a-, b – en C-

noteer de producten die zijn opgenomen in de dagelijkse voeding. Fruit in het menu aan abrikozen, perziken, sinaasappels, bessen, aardbeien moeten Upsize worden opgenomen. Als je niet van hen in hun pure vorm, de voorbereiding van een toast, of gewoon boter dessert-gelei.

Groenten over de Upsize verhoging van de wortelen, pompoen en salade consumptie. Al deze producten hebben een heleboel voedingsstoffen die een positieve invloed op de conditie van de huid, verbetert de stofwisseling in het lichaam en gestroomlijnde aanpak van de huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *