Welk dieet is effectief en garanderen u een snelle verlies van de extra kilo ‘ s

welk dieet is effectief en garanderen u een snelle verlies van de extra kilo ' s

De split-cursus dieet de meest populaire diëten zijn. Tot een paar jaar geleden veel voedings-deskundigen, de methode is dom. Vandaag heb ik veranderd de zaak, na het dieet principes van het wetenschappelijk verklaren kan worden en kan worden aangetoond. Het meest overtuigende argument is het succes van het gewichtsverlies zorgt.20. eeuw, de oxford-geleerde, dr. Robert McCarrison, de himalaya

Karakum – landelijke hunza zijn voedingsgewoonten bestudeerd. Waarnemingen en de van hen voortvloeiende conclusies over de amerikaanse arts, dr. Howard Hay en ontwikkelde een van hen is de zogenaamde Hay-achtige principes. Volgens FIT-Conditie is het de moeite waard om bewezen supplementen te gebruiken. Dit is de split-cursus dieet of lichaam bekend als een methode die niet alleen de populaire, maar in Europa Food and Drug Administration, waar het dieet en vegetarisch dieet na de derde meest gevolgde dieet. Dit is niet in het minst te wijten aan het feit dat de aanvraag daadwerkelijk vermindering van het gewicht kan worden bereikt.

 

dieet van het gewichtsverlies wat te kiezen

dieet van het gewichtsverlies wat te kiezenBelangrijk principe, de hunza door de realiteit dogma als het gevolgd verordening, niet het gratis brood en vlees te eten samen. McCarrison arts dat het werd geschreven dat de hunza een maaltijd binnen of overwegend koolhydraten inhoud, of overwegend van eiwitten voedsel dat u consumeren. Dit principe dr. Hooi, er zijn extra risico ‘ s aangevuld, in de eerste plaats met het voedsel worden bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk om de vorm van de plaat. Dit betreft met name een blijvende suiker, wit brood, rijst gepolijst en ingeblikte goederen, maar bedoeld om te worden gegeten volkoren granen brood, natuurlijk rijst, veel groenten, salade, en een aantal raw food. Deze voedingsmiddelen zijn – in tegenstelling tot de industriële verwerking van geraffineerde voedingsmiddelen met veel minder verhogen de niveaus van de bloedglucose, d.w.z. hoe lager de glycemische index. Dit zal een significante vermindering van de secretie van insuline.

 

Dit is belangrijk, omdat we de neiging te vergeten dat insuline is niet alleen de bloedglucose verlagen, maar ook in het vetweefsel verbouwing is een sleutel nemen. Vandaag is wetenschappelijk vastgesteld feit dat de lage insuline wenselijk, omdat veel van de aan overgewicht gerelateerde ziekte wat resulteert in een hoge insuline hoog. In contrast, de lage insuline niveaus, de gunstige voorwaarden van lipolyse, d.w.z. vetweefsel te ontgrendelen.

 

De split-cursus dieet van het gewichtsverlies het effect van uitleg van de insuline metabolisme is in begrip. De huidige voeding van de insuline en de bloedsuikerspiegel stofwisseling, de impact van het alleen mogelijk was om te meten, aangezien inderdaad nauwkeurig bepalen we uw insuline. De split-cursus dieet – als gevolg van veel van raw food, groenten en fruit bevat, maar u zult niet de snoep – in principe hypocalorisch dieet, dat wil zeggen een die volgt, is een inherent minder energie neem je in, en dit is allemaal dieet van het gewichtsverlies basis. British Medical Association

De methode van de populariteit is te danken aan het feit dat aan de ene kant, het is makkelijk te volgen, aan de andere kant, is echt een consument-effect. Bepaalde voedingsmiddelen minstens dieet in de tijd, zoals geraffineerde bloem en suiker, anderen, zodat de honing of de storing alleen in kleine hoeveelheden kan worden geplaatst op de tafel. De oudere waarneming volgens

het vet van alle koolhydraten, alle eiwit is gratis te combineren, vandaag is het eerder het principe dat de koolhydraat-rijke vangsten is ook een vet arm. Het dieet is een realistische doelstelling zou kunnen zijn dat de mannen met overgewicht per dag, ongeveer 110 gram voor vrouwen en 80 gram gewicht verlies kan. Het doel is in feite om het gewenste gewicht bereiken permanent te bewaren. Dit wordt het best bereikt wanneer de gezonde voeding is meer beweging te combineren.

 

De split-cursus dieet koolhydraten túlsúlyú van de vangsten in het geval van (pasta, rijst, aardappelen, enz.) vegetarische vangsten. In deze tijd op voorhand kan worden verwacht, secretie van insuline verhoogt, terwijl koolhydraten aanzienlijk toegenomen, de niveaus van de bloedglucose en insuline productie. De insuline werking van deze koolhydraten en op hetzelfde moment dat u consumeren vet, vet geworden.

welke voeding zorgt voor een snelle verlies van de extra kilo ‘ s

welke voeding zorgt voor een snelle verlies van de extra kilo ' sDe verhoogde insuline niveaus kan daarom niet worden vermeden, maar de duur is aanzienlijk verkort. Dat gezegd zijnde, want het is aan te bevelen de hoeveelheid koolhydraten van de maaltijd al het zichtbare vet, bijvoorbeeld op plantaardige boter. Het lage vet-carb dieet resultaat insuline niveaus zijn zeer kort, met een maximum van één uur, niet drie uur per dag stijgen. De reden hiervoor is dat de vrije vetzuren, bijvoorbeeld, de extra toegevoegde vet in de voeding van de insuline in de lever opname en afbraak, die in lengte toegenomen insuline leiden.

 

Vegetarische gerechten in het geval van de koolhydraten (bijv. pasta, rijst, aardappelen) ratio van maximaal twintig procent, de overige tachtig procent van de groenten, en een paar theelepels van de olie. Een paar goede kwaliteit zsiradékra de vitale essentiële vetzuren en de vetoplosbare vitamines en de smaak is vereist. Het ideaal in de olijf-of koolzaad olie, die heeft een hoge onverzadigde vetzuren en veel omega-3 vetzuren.

Type 2 diabetes patiënten niet hoeft aan te bieden voor American Academy of Family Physicians de aparte cursus dieet, hoewel de meerderheid van hen niet verplichten tot medicatie, als meer bewegen en afvallen. Als hoge bloeddruk blijft bestaan, dan moet u de medicijnen tot gebruik van, terwijl het dieet effect in de eerste week van de niveaus van de bloedglucose, een significante afname waargenomen kunnen worden. De lagere insuline niveaus en veranderingen in de renale doorbloeding, toename van natrium uitscheiding, en dit verlaagt de bloeddruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *