Welke voeding is goed voor spier groei ?

Welke voeding is goed voor spier groei ?

Als je niet phenofibrate behoudt, kan het lichaam beginnen met het consumeren van dezektóre was. Dit leidt tot een vermindering van de spiermassa, is niet nodig. Bovendien voedingsmiddelen die voornamelijk koolhydraten, zoals honing, zoet sap, rijst, deegwaren en brood (vooral wit brood) en aardappelen. Vergeet niet om eiwitten, die zorgen voor herstel van de spieren na een intensieve actie. Het beste voedsel dat gemakkelijk te verteren. U kunt bijvoorbeeld het eten van eieren, kaas, yoghurt, kaas, gekookte vis. Vergeet niet dat nadoknadu water! Eenvoudige water drinken, en vruchtensappen zijn ook acceptabel, met mate. Door de manier, het eten, het drinken van water is niet nodig, onderdrukt het de secretie van maagsap en dus belemmeren en vertragen de spijsvertering, niet nodig.

Het is het beste om te drinken tussen

Het-is-het-beste-om-te-drinken-tussenOngeveer 15-2 uur, zelfs als na school, je pilkipedia in ieder geval, als je honger hebt. Sta jezelf toe om te genieten. De beste optie is een stuk vlees of vis bereid om te koken met groenten. Vlees of vis – eiwitten en groenten – vitaminen, die in voortdurende beweging zijn ook nodig. Aanvraag-dit kan een glas vruchtensap. Vergeet de vet voedsel, de vetten vertragen de opname van koolhydraten en eiwitten, en bijna onmiddellijk in de opslag in vetweefsel. http://brokesystem.info/

En Ja, vet vlees, spek, room, sauzen en meer. Ongeveer twee of drie uur van de beste workouts zijn niet aanbevolen voedsel en dranken die cafeïne bevat. Het feit dat het onmogelijk maakt om het ontmantelen van het systeem, spieren en andere weefsels, het glycogeen dat geeft hen te eten. Dus, op te geven chocolade, cacao, koffie en thee

Wat moet de juiste voeding na een workout als u wilt om zich te ontdoen van extra kilo ‘ s? Om gewicht te verliezen, moet u zich houden aan bepaalde regels. Hier zijn een aantal elementaire: Kenmerken van een intensieve en voldoende lange trainingen, zelfs nadat de school lichaam is dat vetten en koolhydraten blijven branden voor bepaalde tijd. En als het niet van buitenaf komen, met voedsel, extra gewicht, bent u zeker om te volgen. Maar als je hebt besloten direct na de training, vooral iets zoet of vet, denk dat naconecinii oefeningen deed niets. Maar als je wacht een paar uur, een beetje tijd te besteden aan en te branden.

Zelfs voor vet verlies

Zelfs voor vet verliesDit is niet volledig afzien van het eten. Als je speelt sport, natuurlijk, u zal hebben om te eten. Als je hebt besloten op een hongerstaking, je kunt letterlijk beginnen te “Vergroten van de honger”. Dit is te wijten aan het feit dat in dergelijke moeilijke omstandigheden van het constante tekort aan energie, het lichaam kan beginnen te werken, dus dat is letterlijk alle die hand in hand gaat met eten, zal direct worden uitgesteld “in reserve”. Daarom moeten we eten, maar goed.

Want je kunt eten twee uur? Koolhydraten zijn noodzakelijk om een beter beperken genomen in de ochtend, wat je aan het doen bent. Maar nuttig en noodzakelijk is, wordt gedroogd, en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de eiwitten producten: eieren, kaas, yoghurt, gekookte vis, mager vlees. Dit alles kan worden gegeten met groenten. Als training valt op de avond, de nacht kan je een glas drinken van kefir of yoghurt.

Vergeet niet om te drinken! Dit kan en mag worden onmiddellijk na de training, omdat een gebrek aan vocht kan leiden tot uitdroging. Goede voeding na de training en belicht een Aantal van de aanbevelingen om te drinken: het eten van meer fruit en groenten rijk aan vitaminen, mineralen en elementen in het trace. Maar niet het seizoen niet zo in deze tijd is het noodzakelijk om vitamine of complex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *